نتایج جستجو برای عبارت :

طرز تهیه کباب چنجه” با گوشت گوسفندی

طرز تهیه کباب چنجه
یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب های ایرانی می باشد.
مواد لازم برای کباب چنجه
فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه :1 کیلو گرم
روغن زیتون :2 تا 3 ق غ
پیاز :2 عدد
فلفل دلمه ای :به مقدار کافی
لیمو ترش :2 تا 3 عدد
 نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
 ماست :به میزان مناسب

ادامه مطلب
یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب نای
 
مواد لازم برای کباب چنجه
فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه: 1 کیلو گرم
روغن زیتون: 2 تا 3 ق غ
پیاز: 2 عدد
فلفل دلمه ای: به مقدار کافی
لیمو ترش: 2 تا 3 عدد
 نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
 ماست: به میزان مناسب
 
 
ادامه مطلب
یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب های ایرانی می باشد.
 
مواد لازم برای کباب چنجه
فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه :1 کیلو گرم
روغن زیتون :2 تا 3 ق غ
پیاز :2 عدد
فلفل دلمه ای :به مقدار کافی
لیمو ترش :2 تا 3 عدد
 نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
 ماست :به میزان مناسب
ادامه مطلب
طرز تهیه کباب چنجه
یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب های ایرانی می باشد.
مواد لازم برای کباب چنجه

فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه :1 کیلو گرم
روغن زیتون :2 تا 3 ق غ
پیاز :2 عدد
فلفل دلمه ای :به مقدار کافی
لیمو ترش :2 تا 3 عدد
 نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
 ماست :به میزان مناسب

ادامه مطلب
یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب های ایرانی می باشد.
 
مواد لازم برای کباب چنجه
فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه :1 کیلو گرم
روغن زیتون :2 تا 3 ق غ
پیاز :2 عدد
فلفل دلمه ای :به مقدار کافی
لیمو ترش :2 تا 3 عدد
 نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
 ماست :به میزان مناسب
ادامه مطلب
کباب چنجه یکی از خوش‌مزه‌ترین و پرطرفدارترین غذاها است که به شیوه‌های گوناگون پخته می‌شود. 
  
کباب چنجه یکی از بهترین و لذیذترین کباب‌ها است. این کباب به تنهایی طعم خوبی دارد،  ولی اگر با سس سیر همراه شود، مزۀ بی‌نظیری پیدا می‌کند که به آسانی  نمی‌توان از آن گذشت.
مواد لازم:
راسته گوساله: 900 گرم
سیر خرد شده: یک قاشق غذاخوری
تخم گشنیز: نصف قاشق چای‌خوری
زیرۀ سبز: یک قاشق چای‌خوری
پاپریکا: نصف قاشق چای‌خوری
سرکۀ سفید: یک قاشق چای‌خوری
رو
کباب تابه ای یکی از محبوب ترین کباب های خانگی ایرانی است. دلیل محبوبیت این کباب این است که اولا دستور پخت آسانی دارد و همه می توانند آنرا در منزل تهیه کنند و دلیل مهم تر محبوبیت کباب تابه ای طعم بسیار خوب آن است. اکثر کباب ها مانند کباب کوبیده ، کباب چنجه و … از رستوران ها وارد خانه ها شده اند اما جالب است بدانید کباب تابه ای از معروف ترین کباب های خانگی است که به خاطر محبوبیت بالایی که دارد از منازل به منوی رستوران ها راه یافت.

ادامه مطلب
طرز تهیه کباب تابه ای
کباب تابه ای یکی از محبوب ترین کباب های خانگی ایرانی است. دلیل محبوبیت این کباب این است که اولا دستور پخت آسانی دارد و همه می توانند آنرا در منزل تهیه کنند و دلیل مهم تر محبوبیت کباب تابه ای طعم بسیار خوب آن است. اکثر کباب ها مانند کباب کوبیده ، کباب چنجه و … از رستوران ها وارد خانه ها شده اند اما جالب است بدانید کباب تابه ای از معروف ترین کباب های خانگی است که به خاطر محبوبیت بالایی که دارد از منازل به منوی رستوران ها را
طرز تهیه کباب تابه ای
کباب تابه ای یکی از محبوب ترین کباب های خانگی ایرانی است. دلیل محبوبیت این کباب این است که اولا دستور پخت آسانی دارد و همه می توانند آنرا در منزل تهیه کنند و دلیل مهم تر محبوبیت کباب تابه ای طعم بسیار خوب آن است.
اکثر کباب ها مانند کباب کوبیده ، کباب چنجه و … از رستوران ها وارد خانه ها شده اند اما جالب است بدانید کباب تابه ای از معروف ترین کباب های خانگی است که به خاطر محبوبیت بالایی که دارد از منازل به منوی رستوران ها را
طرز تهیه کباب برگ فوق العاده خوشمزه
 بوسیله گردهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را نرم و ترد نمود؛ اما بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل 1 روز قبل آماده و نرم کنید.
مواد لازم کباب برگ
گوشت راسته پاک کرده یک کیلو و نیم
روغن زیتون یک استکان
فلفل به مقدار کم
پیاز دو سه عدد

ادامه مطلب
شیش کباب با راسته گوساله
شیش کباب یک کباب مشهور از کشور ترکیه است که با تکه‌های مربعی گوشت که روی سیخ زده می‌شود درست می‌شود. نام این کباب شبیه به ششلیک است که هر دو 
برگرفته از کلمه ترکی شیش به معنای سیخ است. 
شیش کباب هم با مرغ و هم با گوشت قرمز درست می‌شود. این کباب در واقع با گوشت خوابیده در مواد یا همان مرینت شده درست می‌شود که طعم فلفلی خوشمزه‌ای خواهد 
داشت. بهترین بخش گوساله برای کباب بخش راسته است، چون نسبت به سایرین برای کباب مزه ب
طرز تهیه کباب برگ فوق العاده خوشمزه
 بوسیله گردهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را نرم و ترد نمود؛ اما بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل 1 روز قبل آماده و نرم کنید.
مواد لازم کباب برگ
گوشت راسته پاک کرده یک کیلو و نیم
روغن زیتون یک استکان
فلفل به مقدار کم
پیاز دو سه عدد

 
ادامه مطلب
طرز تهیه “کباب بناب” خوشمزه و اصیل ایرانی+ عکس
چهارشنبه یازدهم 10 1398
 
طرز تهیه ی کباب خوشمزه بناب
کباب بناب نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهر بناب در استان آذربایجان شرقی می باشد. این کباب از گوشت تازه و چربیدار گوسفند ، در اندازه ای بسیار بزرگ تر از کباب کوبیده معمولی تهیه می شود. هر پرس این نوع کباب بر خلاف کباب کوبیده معمولاً یک سیخ است.
مواد اولیه کباب بناب
گوشت گوسفند پر چرب چرخ کرده-ترجیحاٌ قلوه گاه:1 کیلو گرم 
 پیاز متوسط:2 عدد
نمک :ب
طرز تهیه کباب تابه ای
از بهترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی، انواع کباب ها هستند. کباب دیگی یا کباب تابه ای از جمله این کباب ها، و غذای مخصوص و بسیار خوشمزه و پر طرفدار بین عشایر ایل سنگسری است که به طور سنتی آن را با آتش هیزم پخت می کردند. طرز تهیه کباب تابه ای و کباب دیگی سنگسری به این صورت است که مقدار زیادی گوشت را در دیگ مسی که درب آن محکم بسته می شود می ریزند و به همان مقدار گوشت، برنج را نیز در دیگ ریخته و آب و نمک و روغن و چاشنی ها را به مقدا
امروز قصد داریم دو غذای محبوب و پر طرفدار ایرانی(کباب بناب ، املت) را به شما همراهان گرامی آموزش دهیم.
 
1- کباب بناب:
کباب بُناب نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهرستان بناب در استان آذربایجان‌شرقی می‌باشد. این کباب از گوشت تازه و چربی‌دار گوسفند، در اندازه‌ای بسیار بزرگ‌تر از کباب کوبیده معمولی تهیه می‌شود. هر پرس این نوع کباب بر خلاف کباب کوبیده معمولاً یک سیخ است.
طرز تهیه کباب بناب
کباب بناب نوعی از کباب کوبیده منسوب به شهر بناب در استا
کباب بختیاری یکی از کباب های معروف و پر طرفدار ایرانی است. تقریبا می شود گفت این کباب هم حاوی کباب چنجه است هم جوجه کباب . برای تهیه کباب بختیاری از راسته گوسفند یا فیله گوساله به همراه گوشت مرغ استفاده می شود. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ تا ۶ نفر کباب بختیاری تهیه نمایید. 

مواد لازم کباب بختیاری:

فیله گوسفند یا گوساله ۴۰۰ گرم
فیله مرغ ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
ماست ۸ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۸ قاشق غذاخوری
زعفران ۱ قاشق غذاخوری
ک
طرز تهیه جوجه کباب
جوجه کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که علاوه بر اینکه دستور پخت آن بسیار آسان است خیلی سریع نیز آماده می شود. جالب است بدانید این کباب خوشمزه در کنار کباب هایی مثل کباب کوبیده از مجلسی ترین کباب ها محسوب می شود.
جوجه کباب از جمله غذاهایی محسوب می شود که دستورهای بسیار متنوعی دارد و تقریبا هر کَس برای طعم دار کردن گوشت مرغ برای خود روشی متفاوت دارد و از مواد متفاوتی استفاده می کند و با جوجه چینی مت
کباب از بهترین غذاهایی است که با طعم خوشمزه خود، طرفداران زیادی دارد. یکی از بهترین نوع آن، کباب تابه ای یا دیگی است. این کباب از بهترین و خوشمزه‌ترین غذاهای اصیل ایرانی است که علاوه بر خوش طعم بودن، تهیه و پخت آن نیز بسیار آسان است. در پخت کباب تابه‌‎ای نیازی به منقل و دود ندارید و با روش های آسان تری در منزل می توانید آن را تهیه کنید و در انواع وعده های غذایی ناهار یا شام می‌توانید سرو کنید.
 
مواد لازم
750 گرم گوشت چرخ کرده
4 عدد گوجه فرن
مواد لازم برای کباب ترکی خانگی

گوشت فیله مرغ:  4 تا 5 عدد
گوشت فیله گوساله:2 تکه 
فلفل دلمه:1 عدد
قارچ:300 گرم
پیاز نگینی خرد شده:1 عدد بزرگ
سیر خرد شده:2 تا3 عدد
سیب زمینی :2 عدد متوسط
روغن:به مقدار کافی
نمک و فلفل:به اندازه نیاز


 
 
ادامه مطلب
با تهیه این کباب خانگی خوشمزه و توجه به نکات لازم لذت کافی را ببرید و لحظات خوشی را در کنار خانوادتان سپری کنید. 
مواد لازم:
گوشت گوسفندی (چرخ کرده): 100 گرم
گوشت گوساله (چرخ کرده): 100 گرم
پسته (خرد شده): 40 گرم
پیاز (رنده شده): یک عدد
سیر (ریز خرد شده): یک حبه
آب داغ: 3 الی 4 ق س
نمک: یک ق چ
فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ
فلفل قرمز (پودر شده): یک ق چ
روغن زیتون: 2 ق س
مواد لازم سرو:
پیاز (خرد شده): 2 عدد
سماق: یک ق س
آب انار: یک ق س
نان لواش: 2 عدد
پسته (خرد شده): یک ق س
 
اد
با تهیه این کباب خانگی خوشمزه و توجه به نکات لازم لذت کافی را ببرید و لحظات خوشی را در کنار خانوادتان سپری کنید.
میزان سرو: 2 نفر 
مواد لازم:
گوشت گوسفندی (چرخ کرده): 100 گرم
گوشت گوساله (چرخ کرده): 100 گرم
پسته (خرد شده): 40 گرم
پیاز (رنده شده): یک عدد
سیر (ریز خرد شده): یک حبه
آب داغ: 3 الی 4 ق س
نمک: یک ق چ
فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ
فلفل قرمز (پودر شده): یک ق چ
روغن زیتون: 2 ق س
مواد لازم سرو:
پیاز (خرد شده): 2 عدد
سماق: یک ق س
آب انار: یک ق س
نان لواش: 2 عدد
پسته (خرد
کباب بلدرچین یکی از انواع کباب های لذیذ و خوشمزه ایرانی است که از
کباب های نوین محسوب می شود. این کباب خوشمزه به دلیل استفاده از گوشت
بلدرچین علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای بدن نیز خاصیت های زیادی
دارد.
ادامه مطلب
پختن استخوان های گوشت‌وقتی که استخوان را می‌پزید برای آن‌که مواد غذایی بیشتری از استخوان خارج شود چند عدد گوجه فرنگی یا مقداری سرکه به آن اضافه کنید. آب استخوان خواص غذایی زیادی دارد. از مصرف آن کوتاهی نکنید.
گوشت را در دمای مناسب نگهدارید
یکی از مهم ترین نکته ها در تهیه کباب که متاسفانه بیشتر خانواده ها به آن اهمیتی نمی دهند، نگهداری گوشت خام در دمای مناسب تا پیش از کباب کردن آن است. شما باید گوشت کبابی را حداکثر در دمای 6 تا 8 درجه سانتیگرا
پختن استخوان های گوشت‌وقتی که استخوان را می‌پزید برای آن‌که مواد غذایی بیشتری از استخوان خارج شود چند عدد گوجه فرنگی یا مقداری سرکه به آن اضافه کنید. آب استخوان خواص غذایی زیادی دارد. از مصرف آن کوتاهی نکنید.
گوشت را در دمای مناسب نگهدارید
یکی از مهم ترین نکته ها در تهیه کباب که متاسفانه بیشتر خانواده ها به آن اهمیتی نمی دهند، نگهداری گوشت خام در دمای مناسب تا پیش از کباب کردن آن است. شما باید گوشت کبابی را حداکثر در دمای 6 تا 8 درجه سانتیگرا
طرز تهیه کباب بره

کباب
بره یکی از لذیذترین و مجلسی ترین کباب های ایرانی است که به خاطر طعم فوق
العاده خوبش طرفداران بسیاری دارد. این کباب به دلیل استفاده از گوشت بره
بسیار لذیذ است و از گران قیمت ترین کباب های ایرانی محسوب می شود.
مواد لازم کباب بره
گوشت بره ۶۰۰ گرم
سیر ۳ حبه
پیاز متوسط ۲ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
سرکه سفید ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه کباب بره
ابتدا گوشت را بشویید و پس از آبکشی ب
پختن استخوان های گوشت‌وقتی که استخوان را می‌پزید برای آن‌که مواد غذایی بیشتری از استخوان خارج شود چند عدد گوجه فرنگی یا مقداری سرکه به آن اضافه کنید. آب استخوان خواص غذایی زیادی دارد. از مصرف آن کوتاهی نکنید.
گوشت را در دمای مناسب نگهدارید
یکی از مهم ترین نکته ها در تهیه کباب که متاسفانه بیشتر خانواده ها به آن اهمیتی نمی دهند، نگهداری گوشت خام در دمای مناسب تا پیش از کباب کردن آن است. شما باید گوشت کبابی را حداکثر در دمای 6 تا 8 درجه سانتیگرا
پختن استخوان های گوشت‌وقتی که استخوان را می‌پزید برای آن‌که مواد غذایی بیشتری از استخوان خارج شود چند عدد گوجه فرنگی یا مقداری سرکه به آن اضافه کنید. آب استخوان خواص غذایی زیادی دارد. از مصرف آن کوتاهی نکنید.
گوشت را در دمای مناسب نگهدارید
یکی از مهم ترین نکته ها در تهیه کباب که متاسفانه بیشتر خانواده ها به آن اهمیتی نمی دهند، نگهداری گوشت خام در دمای مناسب تا پیش از کباب کردن آن است. شما باید گوشت کبابی را حداکثر در دمای 6 تا 8 درجه سانتیگرا
دستگاه کباب ترکی ایستاده، مخصوص پخت کباب ترکی اس که اصل این کباب از ترکیه میاید و برای استفاده کافی است گوشت ها و مرغ ها را در میله میانی دستگاه قرار دهیم و با شعله ملایم اجازه دهیم تا پخته شوند.
معمولا از این دستگاه در جلوی فست فودها استفاده می شود و هنگام استفاده گوشت های پخته شده بریده می شوند و به صورت ساندویچی و یا پرسی به مشتری ها ارائه می شود.
مشخصات فنی دستگاه کباب ترکی ایستاده
1- توان طبخ 120 کیلوگرم برای هر سیخ است2- دارای دو عدد سیخ اسیل
ماش پلو یکی از غذاهای سنتی ایرانی است. این غذا کاملاً سالم و مغذی است و در سلامت بدن تأثیر بسزایی دارد.
ماش پلو یکی از غذاهای بسیار مقوی و مفید و درعین‌حال خوش‌طعم است که حضورش در سفره‌های ما کمی کم‌رنگ شده است. ماش پلو غذایی ساده و راحت و حاوی بسیاری از مواد مورد نیاز بدن است. این غذا کالری کمی دارد. از ماش پلو استفاده کنید و از تمام خواص ماش بهره ببرید.
مواد لازم:
برنج: 3 پیمانه
ماش: 2 پیمانه
پیاز: یک عدد
گوشت چرخ‌کرده: 300 گرم
نمک، فلفل، زردچوب
کباب ژاپنی یکی از انواع کباب های کشور ژاپن است که به دلیل طعم خوبش در کشور عزیزمان ایران فراگیر شده است. این کباب خوشمزه مانند فیله کباب ایرانی با گوشت فیله گوسفندی تهیه می شود و به همین دلیل طعمی فوق العاده خوشمزه دارد.
ادامه مطلب
طرز تهیه کباب تابه ای
از بهترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی، انواع کباب ها هستند. کباب دیگی یا کباب تابه ای از جمله این کباب ها، و غذای مخصوص و بسیار خوشمزه و پر طرفدار بین عشایر ایل سنگسری است که به طور سنتی آن را با آتش هیزم پخت می کردند.
یکی از مشکلات برخی از آپارتمانها تهیه و طبخ کباب است . وقتی که معمولاً کباب روی ذغال طبخ میشود خیلی خوشمزه تر است ولی در صورت عدم دسترسی به آن بهترین راه ،تهیه کباب دیگی ( کباب تابه ای ) است که خیلی هم پر طرفدار
کباب ترکی یا دونر کباب یکی از معروف ترین غذاهای کشور ترکیه است که به
خاطر طعم خوبش در سراسر جهان فراگیر شده است. محبوبیت این کباب در ترکیه
مانند محبوبیت ساندویچ فلافل در کشورمان است که در هر شهری دکه های خیابانی آنرا می بینیم.
ادامه مطلب
کباب لقمه ترکیه ای، یکی دیگر از کباب های خوشمزه و با طبخی ساده است که مزه ای متفاوت داشته و شما را از یکنواختی طعم کباب ها نجات می دهد.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده 500 گرمپیاز درشت 1 عددسبزی خشک معطر( ریحان و جعفری)1 قاشق غذاخوریزعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوریآرد سوخاری1 قاشق غذاخورینمک 1 قاشق چایخوریفلفل 1/2 قاشق چایخوریروغن مایع 4 قاشق غذاخوری

ادامه مطلب
مواد لازم برای کباب تابه ای
گوشت چرخ کرده:500 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
گوجه فرنگی :3 عدد
رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه :1/2 قاشق چایخوری
سیب زمینی  حلقه شده :2 عدد
پیاز  رنده شده :1 عدد
پودر سیر :1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا :1/2 قاشق چایخوری
گرد لیمو :1 قاشق چایخوری
نمک :به میزان لازم
طرز تهیه مرحله به مرحله کباب تابه ای
گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده ، مقداری نمک ، قلقل و زرد چوبه ورز مید
کباب تابه ایایده آل و همه پسند کباب تابه ای درست کنید
اگر که هوس کباب کردید و تایم تهیه کردن آن را از بیرون ندارید ، باید بگیم که چه بهتر ! با داشتن مواد لازم می توانید همین الان کباب تابه ای را از روی طرز تهیه ای که ما برای شما آماده کرده ایم درست کنید.
مواد لازم برای کباب تابه ای

گوشت چرخ کرده:500 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
گوجه فرنگی :3 عدد
رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
سیب
غذای مورد علاقه خیلی از ایرانی  ها کباب است. همین موضوع بهانه خوبی است تا در مورد این غذای لذیذ ایرانی  بیشتر بدانید، با تاریخچه کباب و کباب خورهای تاریخ آشنا شوید و به این  غذای ایرانی بیشتر توجه کنید. اما در خوردن کباب نباید زیاده روی کرد. چرا  که زیاده روی در خوردن آن چندان خوشایند نیست.
  
بوی کباب که بیاید، آدم حتی اگر سیر هم باشد، گرسنه‌اش می‌شود. یکی از محبوب‌ ترین  غذاهای ایرانی است که انواع مختلفی دارد. از آنجا که عمده‌ترین ماده تش
“تاس کباب” را با این روش بی نظیر درست کنیدمواد لازم جهت طبخ تاس کباب
گوشت گوسفندی   1 کیلو
سیب زمینی   2 عدد
پیاز   2 عدد بزرگ
به     1 عدد
هویج    3 عدد
روغن زیتون    2 ق غ
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

ادامه مطلب
از دیشب تا حالا که بازهم شب است از خستگی کار، افتاده بودم توی رختخواب. صبح به زحمت دو تا تخم مرغ نیمرو کردم خوردم. الان هم هوس جگر مرغ کرده ام. مدتی است گوشت نخورده ام. وسعم به خریدن گوشت گوسفند که نمی رسد این به کنار گاهی گوشت مرغ می خورم امشب هم هوس جگر و دل مرغ کرده ام اما دلم نمی آید. به خودم می گویم گور پدر هوس. مگر کباب نخوری چه می شود؟ می گویم
_ خب حتما بدنم لازم دارد که هوس کرده ام. نکند باز مثل شش هفت سالی که گیاهخوار بودم کم خونی و بیماری ها
فیله کباب یکی از انواع کباب های مجلسی و بسیار خوشمزه ایرانی است که
طرفداران بسیار زیادی دارد. این کباب خوشمزه با فیله گوساله و گوسفند تهیه
می شود و به دلیل اینکه گوشت مدت طولانی در سسی مخصوص استراحت می کند طعم
بسیار لذیذی دارد.
ادامه مطلب
 
طرز تهیه ی کباب کاکوری کباب هندی
 
کاکوری کباب یک چیزی تو مایه های کباب کوبیده ایرانی است. در تهیه این غذای خوشمزه هندی از گوشت بره چرخ کرده یا ساطوری به همراه پیاز، تخم مرغ، رب و ادویه استفاده می شود. در نهایت مواد به سیخ کشیده می شود و در حرارت بالا برشته می شود.کباب کاکوری، غذایی مشهور بوده و نسل به نسل منتقل شده است. این غذا، نام خود را از شهر کاکوری – که در حومه ی لاکنو قرار دارد – گرفته است و با نرمترین قسمت گوشت گوسفند و چندین ادویه تهیه
فقیری از کنار دکان کبابی میگذشت.دید کبابی گوشت ها را در سیخ کرده و به روی آتـش نهاده باد میزد و بوی کباب در بازار پیچیده بود.
فقیری گرسنه بود و سکه ای نداشـت پس تکه نانی از توبره اش در آورد و در مسیر دود کباب گرفته به دهان گذاشت.به همین ترتیب چند تکه نان خورد و براه افتاد.کباب فروش که او را دیده بود به سـرعت از دکان خارج شـده دست او را گرفت و گفت : کجا؟پول دود کبابی را که خورده ای بده !
حکایت پول دود کباب صدای سکه است.رندی آنجا حاضر بود و دید که فقیر
روشی برای پخت یک شیشلیک خوشمزه و مغز پخت
کباب شیشلیک از راسته ی گوسفند درست می شود. و مهم ترین بخش تهیه این کباب پختن آن است که با پخت کباب های دیگر متفاوت است.در این کباب گوشت به همراه دنده به سیخ کشیده می شود.
مواد لازم برای درست کردن شیشلیک  
دنده گوسفند :680 گرم 
 خردل :1 قاشق چایخوری
 فویل :به اندازه مناسب برای پوشاندن دنده ها
شکر قهوه ای :1 ق سوپخوری
 پاپریکا:  نصف قاشق چایخوری
 نمک :به اندازه لازم
 سیر:2 حبه
فلفل سیاه :به میزان دلخواه
سس
ایده آل و همه پسند کباب تابه ای درست کنید
اگر که هوس کباب کردید و تایم تهیه کردن آن را از بیرون ندارید ، باید بگیم که چه بهتر ! با داشتن مواد لازم می توانید همین الان کباب تابه ای را از روی طرز تهیه ای که ما برای شما آماده کرده ایم درست کنید.
مواد لازم برای کباب تابه ای

گوشت چرخ کرده:500 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
گوجه فرنگی :3 عدد
رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
سیب زمینی حلقه ش
طرز تهیه کباب تابه ای
از بهترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی، انواع کباب ها هستند. کباب دیگی یا کباب تابه ای از جمله این کباب ها، و غذای مخصوص و بسیار خوشمزه و پر طرفدار بین عشایر ایل سنگسری است که به طور سنتی آن را با آتش هیزم پخت می کردند.
یکی از مشکلات برخی از آپارتمانها تهیه و طبخ کباب است . وقتی که معمولاً کباب روی ذغال طبخ میشود خیلی خوشمزه تر است ولی در صورت عدم دسترسی به آن بهترین راه ،تهیه کباب دیگی ( کباب تابه ای ) است که خیلی هم پر طرفدار
مصرف گوشت، یکی از مهم ترین فاکتور ها در رژیم غذایی کامل است؛ چرا که میزان پروتئین و کراتین زیادی دارد؛ در نتیجه غذاهای ایرانی با گوشت چرخ کرده زیادی وجود دارد که به روش های مختلفی تهیه و مصرف می شوند؛ همچنین امروزه دغدغه بسیاری از مادر ها انتخاب و تهیه غذای مناسب برای فرزندانشان است؛ اما نکته مهم در مورد گوشت این است که بسیاری از کودکان و نوجوانان، علاقه زیادی به مصرف گوشت ندارند؛ اما از مصرف آن را به صورت کباب یا برگر بیشتر استقبال می کنند
خوشت بادمجان از غذاهای سنتی ایرانی بسیار خوش‌مزه است که به کار بردن برخی نکات ریز یا به اصطلاخ فوت کوزه‌گری، آن را خاص و منحصربه‌فرد می‌کند. 
از بین خورشت‌های ایرانی، خورشت بادمجان به شدت پرطرفدار است. این خورشت خوش‌مزه در هم? شهرهای ایران پخت می‌شود و اکثر افراد آن را دوست دارند. چاشنی خورشت بادمجان متفاوت و سلیقه‌ای است و می‌توانید بنا به ذائق? خود از آب‌لیمو، آب‌غوره یا غوره استفاده کنید.
 مواد لازم:
گوشت خورشتی: 300گرم
بادمجان قلم
 
مواد لازم برای کباب تابه ایگوشت چرخ کرده:500 گرمفلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عددگوجه فرنگی :3 عددرب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوریپودر زعفران :1/2 قاشق چایخوریفلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوریسیب زمینی حلقه شده :2 عددپیاز رنده شده :1 عددپودر سیر :1/2 قاشق چایخوریپاپریکا :1/2 قاشق چایخوریگرد لیمو :1 قاشق چایخورینمک :به میزان لازمطرز تهیه مرحله به مرحله کباب تابه ایگوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده ، مقداری نمک ، فلفل و زرد چوبه ورز میدهیم . آنقدر ورز م
تاس کباب عسلی
تاس
کباب یک غذای ایرانی محبوب و کاملا مورد پسند برای همه است. این غذا از
جمله غذاهایی اصیل ایرانی است که به شکل های متفاوت در استان ها و مناطق
گوناگون ایران پیدا می شود. تاس کباب خوراک گوشت و سبزیجاتی است که از
قدیم بخصوص توسط مادربزرگها طبخ می شده است. گوشتی که برای تهیه تاس کباب
استفاده می شود بایستی حتما گوشت گوسفندی و ترجیحا دنده باشد. تاس کباب
را می توان به نوعی یکی از غذاهای مغذی دارای همه نوع ماده مفید در یک
وعده در نظر
“تاس کباب” را با این روش بی نظیر درست کنید
در رنگارنگ98 همراه ما باشیدمواد لازم جهت طبخ تاس کباب
گوشت گوسفندی   1 کیلو
سیب زمینی   2 عدد
پیاز   2 عدد بزرگ
به     1 عدد
هویج    3 عدد
روغن زیتون    2 ق غ
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

ادامه مطلب
کباب کوبیده از کباب‌های خوش‌مزه و پرطرفدار ایرانی است که از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار است. این کباب پرمصرف‌ترین کباب در بین ایرانی‌ها است.
کباب کوبیده مانند خورشت قورمه سبزی از غذاهایی است که کمتر کسی آن را دوست ندارد. درست کردنکباب کوبیده نرم و آبدار در منزل به روش حرفه‌ای، شبیه آن‌چه کباب‌زن‌های ماهر در کبابی‌ها و رستوران‌ها درست می‌کنند، کار چندان آسانی نیست. اما با دانستن فوت‌ و‌ فن‌ها و نکات مهم و طلایی، می‌توانید یک کب
دلم یه پدربزرگ میخاد...
مثل این پدربزرگه تو تبلیغ عالیس
گارسون بیاد بگه : 
چی میل دارید؟ 
چنجه بدم؟ 
سلطانی بدم؟ 
چلوگوشت بدم؟ 
چلوماهی بدم؟ 
ماهیچه بدم؟ 
کدومو بدم؟؟؟
بعد پدربزرگه بگه : هممممشو بدید!!
متاسفانه نه تنها پدربزرگم رستوران نمیبردم، و نه تنها برام چنجه نمیخره، بلکه اصلا پدربزرگی ندارم :|
طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه بدون ریختن آن
مواد لازم برای کباب تابه ای
گوشت چرخ کرده:500 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
گوجه فرنگی :3 عدد
رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
سیب زمینی حلقه شده :2 عدد
پیاز رنده شده :1 عدد
پودر سیر :1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا :1/2 قاشق چایخوری
گرد لیمو :1 قاشق چایخوری
نمک :به میزان لازم

ادامه مطلب
جوجه کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است که
علاوه بر اینکه دستور پخت آن بسیار آسان است خیلی سریع نیز آماده می شود.
جالب است بدانید این کباب خوشمزه در کنار کباب هایی مثل کباب کوبیده از مجلسی ترین کباب ها محسوب می شود.
ادامه مطلب
کباب کوبیده یکی از محبوب ترین کباب های ایرانی است که به دلیل همین
محبوبیت روش های پخت فراوانی هم دارد. پختن کباب کوبیده در فر یکی از انواع
روش های پخت کباب کوبیده است که برای تهیه کباب کوبیده خانگی بسیار مناسب و
آسان است.
ادامه مطلب
طرز تهیه کباب تابه ای خوشمزه بدون ریختن آن
مواد لازم برای کباب تابه ای
گوشت چرخ کرده:500 گرم
فلفل دلمه ای سبز یا قرمز خرد شده :1 عدد
گوجه فرنگی :3 عدد
رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران :1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه:1/2 قاشق چایخوری
سیب زمینی حلقه شده :2 عدد
پیاز رنده شده :1 عدد
پودر سیر :1/2 قاشق چایخوری
پاپریکا :1/2 قاشق چایخوری
گرد لیمو :1 قاشق چایخوری
نمک :به میزان لازم

ادامه مطلب
طرز تهیه کباب تابه ای
کباب تابه ای نوعی کباب خانگی محبوب و بسیار پرطرفدار ایرانی است که بر خلاف کباب های سنتی و معروف ایرانی از آشپزخانه های منازل وارد منوی رستوران های بزرگ شده است. مواد این کباب خوشمزه تقریبا مانند کباب کوبیده است ولی روش پخت ان کاملا متفاوت است.
ادامه مطلب
مواد لازم برای درست کردن جوجه کباب
جوجه 750 گرم الی 1 کیلو گرمآبلیمو 2 قاشق سوپخورینمک و فلفل و زعفران حل شده (یا پاپریکا)روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

طرز درست کردن و مهیا نمودن جوجه کباب
وزن صحیح جهت برگزیدن جوجه کباب از 750 گرم تا یک کیلو گرم است و این اندازه کباب جهت مصرف دو نفر معمولا کفایت میکند . جوجه را پس از شستن و پاک کردن حسابی خشک می کنیم و آنرا بطریق زیر خرد می نمائیم .
ادامه مطلب
مواد لازم برای کال کباب
بادنجان درشت :4 عدد
مغز گردوی ساییده شده :75 گرم
سیر کوبیده :نیم بوته
آب انارترش یا آب غوره یا دانه انار:نیم فنجان
سبزی، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشک :1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل :به اندازه کافی


ادامه مطلب
کباب فلفلی یکی از انواع کباب های خوشمزه و مجلسی ایرانی است که علاوه
بر اینکه به عنوان یک غذای کامل محسوب می شود ، به صورت پیش غذا هم سرو
میشود. این کباب خاص را می توانید به ذائقه خودتان با فلفل شیرین یا فلفل
تند تهیه نمایید.
ادامه مطلب
کباب شیشلیک یکی از معروف‌ترین و قدیمی‌ترین کباب‌های ایرانی است که روش پخت آن با کباب‌های دیگر کمی متفاوت است. چون شیشلیک از قسمت دند? گوسفند تهیه می‌شود، مهم‌ترین بخش تهی? این کباب، پختن آن است.
شیشلیک از دند? گوسفند تهیه می‌شود. هرچه گوسفند کوچک‌تر باشد، طعم کباب بهتر است. برای تهی? این کباب نباید دنده  از گوشت جدا شود و باید به همان شکل سیخ کرد.
دو نکت? اساسی در تهی? این کباب هست؛ یکی مزه‌دار کردن شیشلیک و دیگری تهی? سس که روی منقل باید ب
مواد لازم برای درست کردن جوجه کباب
جوجه 750 گرم الی 1 کیلو گرمآبلیمو 2 قاشق سوپخورینمک و فلفل و زعفران حل شده (یا پاپریکا)روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

طرز درست کردن و مهیا نمودن جوجه کباب
وزن صحیح جهت برگزیدن جوجه کباب از 750 گرم تا یک کیلو گرم است و این اندازه کباب جهت مصرف دو نفر معمولا کفایت میکند . جوجه را پس از شستن و پاک کردن حسابی خشک می کنیم و آنرا بطریق زیر خرد می نمائیم .
ادامه مطلب
دنده کباب یکی از قدیمی ترین کباب های ایرانی است که اصالت آن متعلق به
شهر کرمانشاه می باشد. این کباب با نام دنده کباب کرمانشاهی شناخته می شود و
اگر آنرا به صورت حرفه ای درست کنید می تواند یک انتخاب عالی برای پیک نیک
های شما باشد.
ادامه مطلب
مواد لازم برای همبرگر مخصوص
گوشت چرخ کرده با چربی 20 درصد 500 گرم
آرد سوخاری مقدار لازم
تخم مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد 
سیر 2 عدد
نمک و فلفل سیاه مقدار لازم
طرز تهیه همبرگر مخصوص 
مرحله اول:ابتدا گوشت را خوب پهن کنید. سپس تخم مرغ ، سیر و پیاز ( ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید ) و نمک و فلفل را در مرکز گوشت پهن شده بریزید و اطراف گوشت را به طرف مرکز جمع کنید و شروع به ورز دادن گوشت نمائید.
مرحله دوم:
گوشت را با دستان خود ورز دهید تا بافت بهتری داشته باشید ، تا ج
کباب تابه ای یکی از محبوب ترین کباب های خانگی ایرانی است. دلیل
محبوبیت این کباب این است که اولا دستور پخت آسانی دارد و همه می توانند
آنرا در منزل تهیه کنند و دلیل مهم تر محبوبیت کباب تابه ای طعم بسیار خوب
آن است.
ادامه مطلب
آش دوغ غذایی سبک و مفید است که اصالت آن به اردبیل برمی‌گردد.
  
آش دوغ یکی از آش‌های سنتی و اصیل  ایرانی است که با دوغ و ماست تهیه می‌شود و فوق‌العاده لذیذ و خوش‌مزه است.  چون این آش معمولاً به رنگ سفید سرو می‌شود، بهتر است در آن از زردچوبه  استفاده نشود. آش دوغ را می‌توان با کوفته قلقلی هم سرو کرد.
مواد لازم:
دوغ: ۲ لیتر
ماست: ۲ لیتر
تخم‌مرغ: یک عدد
برنج: یک پیمانه
نخود: دوسوم پیمانه
تره و گشنیز: ۵۰۰ گرم
نمک وفلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
نخود ر
کباب پز خانگی بدون دود شیدپخت برای طبخ  کباب کوبیده، کباب بختیاری، کباب سلطانی، کباب برگ، جوجه کباب، ماهی کباب، همبرگر، پیتزا، .. در خانه مورد استفاده قرار میگیرد.
با کباب پز خانگی علاوه بر طبخ انواع کباب می توان ماهی، همبرگر، استیک کبا کرد و همچنین بادمجان، کدو و بلال را نیز سرخ کرد.
 
ظرفیت و عملکرد کباب پز
با این کبابپز در هر نوبت می توان 6 سیخ کوبیده 20 سانتی و یا 4 سیخ جوجه را پخت. ایجاد حرارت توسط سرامیک های نسوز و تابش حرارت 300 درجه سانتی
 
بسم الله الرحمن الرحیم
لینک ما در روبیکا:
https://rubika.ir/bestfood_m
 
 
طرز تهیه:
 
مواد لازم کباب کوبیده

پیاز ۲۵۰ گرم
راسته گوساله ۵۰۰ گرم
قلوه گاه گوسفند ۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی متوسط ۴ عدد
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
نمک ، سماق و فلفل سیاه به اندازه کافی
کالری کباب کوبیده : هر سیخ بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ کالری
دستور پخت
طرز تهیه کباب کوبیده
ابتدا پیازها را پوست بگیرید و بشویید سپس چرخ کنید. در صورت تمایل می توانید پیازها را با رنده ریز رنده کنید. پس از اینکه
کباب مشکاک
یکی از معروف ترین غذاهایی که در تور عمان می توانید از میل کردن آن لذت ببرید کباب مشکاک می باشد.کباب مشکاک در میان مردم و گردشگرانی که به عمان سفر می کنند بسیار محبوب است.کباب مشکاک جزو کباب هایی است که از گوشت بره یا مرغ و یا گوساله استفاده می شود.تفاوتی که در طعم کباب مشکاکی وجود دارد در استفاده از ادویه های خاص و خوشمزه آن است . یکی از این ادویه ها کاری مخصوص است که طعم بی نظیری به کباب مشکاک می دهد.شما می توانید کباب مشکاک را به همر
دستور پخت چلوکباب برگ
کباب برگ را می توانیم به هر اندازه که میل داریم پهن کنیم به این ترتیب که راسته را روی تخته می گذاریم به اندازه ای که میل داریم پهنای کباب بشود یک قطعه جدا می کنیم 
بطور مثال پهنا چهار انگشت و آن قطعه را پهلوی قطعات دیگر گوشت می گذاریم قطعات دیگر را برش میزنیم ( با این کار پهنای تمام گوشتها به یک اندازه می شود ) بعد گوشت 
را به قطر نیم سانتیمتر ورقه ورقه می کنیم و کنار می گذاریم.
پیاز را نرم رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل را
سکانس اول: روی بنر بزرگی نوشته شده کباب سیخی 4000 تومان!
سکانس دوم: مغازه پلمپ شده! یخچال ها که از پشت شیشه مغازه دیده می شن، خالی هستند و فقط برگه پلمپ روی در مغازه است. مردمی که از جلو مغازه رد میشن شروع می کنن فحش دادن که خدا لعنتت کنه گوشت خر میدادی به خورد ملت.
سکانس سوم: روز قبل از سکانس دوم، آشپز که پسر جوون 25 ساله ایه، بعد از اینکه حلیم اول صبح رو می فروشه، میره نونوایی و سفارش سنگک ناهار رو میده. برمی گرده مغازه و برنج رو خیس می کنه، کباب ها
جوجه‌کباب یکی از خوراک‌های اصیل ایرانی و از رده کباب‌های سنتی ایران است. در پخت جوجه‌کباب، قطعات خردشده گوشت مرغ را برای مدتی تقریباً طولانی (حدود سه ساعت) در یک ظرف پر از آبلیمو، پیاز خرد شده، زعفران و ادویه‌جات قرار می‌دهند و پس از اینکه قطعات گوشت طعم دار شد، آنها را به یک سیخ بلند می‌کشند و روی کباب‌پز و به وسیله آتش مستقیم، کباب می‌کنند. جوجه کباب از خوراک‌های بسیار محبوب نزد ایرانی‌ها است. در ادامه طرز تهیه جوجه کباب را آموزش خو
جوجه کباب لاری یکی از انواع روش های تهیه جوجه کباب است که به خاطر طعم
بسیار خوبش طرفداران بسیاری دارد. طعم دار کردن مرغ به روش جوجه کباب لاری
با انواع طعم دهنده های قوی انجام می شود که باعث می شود جوجه کباب در پایان پخت طعم بسیار لذیذی داشته باشد.
ادامه مطلب
جوجه کباب
یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین کباب های ایرانی است که به دلیل همین
محبوبیت روش های پخت مختلفی برای آن ابداع شده است. جوجه کباب تابه ای یکی
از این روش های پخت است که توسط خانم های خانه دار از آن استقبال خوبی شده
است.
ادامه مطلب
کباب پز تابشی خانگی شیدپخت برای طبخ  کباب کوبیده، کباب بختیاری، کباب سلطانی، کباب برگ، جوجه کباب، ماهی کباب، همبرگر، پیتزا، .. در خانه مورد استفاده قرار میگیرد.
با کباب پز خانگی علاوه بر طبخ انواع کباب می توان ماهی، همبرگر، استیک کبا کرد و همچنین بادمجان، کدو و بلال را نیز سرخ کرد.
 
ظرفیت و عملکرد کباب پز
با این کبابپز در هر نوبت می توان 6 سیخ کوبیده 20 سانتی و یا 4 سیخ جوجه را پخت. ایجاد حرارت توسط سرامیک های نسوز و تابش حرارت 300 درجه سانتیگرا
شاید ظاهرا درست کردن جوجه کباب ساده به نظر برسه. پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه کرده و روی آتش کباب می کنیم. شاید ساده به نظر برسه اما نکاتی داره که رعایت کردنشون جوجه کباب های خونگی رو بسیار بسیار لذیذ می کنه بدون اینکه گوشتش سفت شده باشه یا بی مزه باشه. پس با ما در این مطلب همراه باشید.

ادامه مطلب
آدانا کباب یا قیما کباب یکی از کباب های مشهور کشور ترکیه است که به نام یکی از شهرهای بزرگ ترکیه نامگذاری شده است. این کباب شباهت زیادی به کباب کوبیده دارد و در کنار کباب ترکی از محبوبترین کباب های کشور ترکیه محسوب می شود.
ادامه مطلب
استیک گوساله خانگی با سس مخصوص
استیک یکی از غذاهای محبوب در سراسر دنیاست که با گوشت راسته یا فیله گوسفند، گاو، گوساله و خوک درست می‌شود و طعمی شبیه به کباب برگ یا کباب چنجه دارد. درجه حرارت پخت استیک، بسته به اینکه از چه نوع گوشتی برای تهیه آن استفاده می‌شود متفاوت است و درجه‌های پخت استیک بسته به مدت زمانی که حرارت می بیند به چهار گروه تقسیم می شود:
کاملا خام (Blue Rare)؛
خام (Rare)؛
خام مدیوم (Medium Rare)؛
مدیوم (Medium)؛
 مدیوم خوب (Medium well)؛
کاملا پخته (W
قاپاما
یکی از بهترین غذاهای ارمنی قاپاما نام دارد که در آن از کدو حلوایی استفاده می شود و طعم بسیار لذیذی دارد.در ارمنستان مردم برای مراسمات خاص یا عید ها قاپاما را می پزند.در تمامی رستوران های ارمنستان قاپاما وجود دارد و شما می توانید میل کنید.پخت قاپاما سخت نیست و شما می توانید خودتان این غذا را بپزید.طرز تهیه قاپاما این گونه است که ابتدا داخل کدو های حلوایی یا کدوهای تنبل را خالی می کنند سپس در داخل آن ها برنج های پخته شده و میوه هایی مثل س
طرز تهیه کباب لم چاپس با سیب زمینی و تربچه گریل شده
اگر از طعم کباب لذت می‌برید به شما پیشنهاد می‌کنیم فرصت امتحان کردن کباب لم چاپس را از دست ندهید. این گوشت لذیذ و خوشمزه طعم خوب و قوی دارد. این غذا برای مناسبت‌ها و مهمانی‌های پر زرق و برق هم مناسب است و در عین حال درست کردن آن پیچیده و وقت‌گیر نیست. در ادامه با ما باشید تا طرز تهیه لم چاپس با سیب زمینی و تربچه گریل شده را با هم مرور کنیم.
مواد لازم :
پیاز قرمز (خرد شده)یک چهارم لیوان
روغن زیتو
به طور کلی، انواع غذا های ایرانی، به دو دسته غذا های ایرانی ساده و خاص تقسیم می شوند. بدون شک بهترین غذای ایرانی همان غذاهایی هستند که درست کردن آنها، اصول و روش خاص خودش را دارند. از گوشت کبابی و چرخ کرده گرفته تا انواع حبوبات، مرغ، برنج و ادویه های متنوع، از موادی هستند که در تهیه و تولید غذاهای ایرانی از آنها استفاده می شود. به خاطر داشته باشید که انواع غذاهای ایرانی را می توان به کمک سامانه های سفارش غذای اینترنتی مثل ریحون، سفارش غذا
به طور کلی، انواع غذا های ایرانی، به دو دسته غذا های ایرانی ساده و خاص تقسیم می شوند. بدون شک بهترین غذای ایرانی همان غذاهایی هستند که درست کردن آنها، اصول و روش خاص خودش را دارند. از گوشت کبابی و چرخ کرده گرفته تا انواع حبوبات، مرغ، برنج و ادویه های متنوع، از موادی هستند که در تهیه و تولید غذاهای ایرانی از آنها استفاده می شود. به خاطر داشته باشید که انواع غذاهای ایرانی را می توان به کمک سامانه های سفارش غذای اینترنتی مثل ریحون، سفارش غذا
کباب پز تابشی برلیان پخت 1200 سیخ در ساعت که به صورت آسانسوری و بدون دود با حرارت عالی ساعتی هزار و دویست سیخ از انواع کباب ها را طبخ می نماید مناسب برای آشپزخانه صنعتی رستوران و کبابی می باشد و با مصرف بهینه گاز کار می کند.کباب پز تابشی اتوماتیک مدل برلیان (میکس پز) قابلیت ۱۲۰۰ سیخ در ساعتکباب پز اتوماتیک برلیانطول ۲۲۰ سانتیمترعرض ۶۳ سانتیمترارتفاع ۲۰۰ سانتیمترتعداد سیخ ۱۲۰۰ سیخ میکس پز در ساعتطول کباب ۳۵ سانتیمترمصرف گاز ۱۱.۶ متر مکعب در سا
آداناکباب یا قیماکباب یکی از کباب‌های مشهور ترکیه است که به نام یکی از شهرهای بزرگ این کشور نام‌گذاری شده است. 
  
آداناکباب در کنار کباب‌ترکی از محبوب‌ترین کباب‌های کشور ترکیه است. آداناکباب هرچند شبیه کباب‌هایی  مانند کوبیده و بناب است، ولی مانند دونرکباب سرو می‌شود. این کباب پس از  آماده شدن با گوجه‌فرنگی، سبزیجات و خیارشور داخل نان پیتا که یک نان مخصوص  ترکی است، سرو می‌شود.
مواد لازم:
گوشت چرخ‌کرده: ۶۰۰ گرم
فلفل‌دلمه‌ای قرمز:
 
جوجه‌کباب یکی از خوراک‌های اصیل ایرانی و از رده کباب‌های سنتی ایران است. در پخت جوجه‌کباب، قطعات خردشده گوشت مرغ را برای مدتی تقریباً طولانی (حدود سه ساعت) در یک ظرف پر از آبلیمو، پیاز خرد شده، زعفران و ادویه‌جات قرار می‌دهند و پس از اینکه قطعات گوشت طعم دار شد، آنها را به یک سیخ بلند می‌کشند و روی کباب‌پز و به وسیله آتش مستقیم، کباب می‌کنند.
مواد لازم
500 گرم مرغ بدون استخوان مخلوط ران و سینه
300 گرم جوجه با استخوان خردشده و مخلوط
3 عد
 
مواد لازم:گوشت سینه مرغ برای هر نفر 250 گرمزعفران آب کرده 1 قاشق چایخوریسیر رنده شده 1 حبهروغن زیتون 1 قاشق غذاخوریفلفل 1 قاشق چایخوریادویه گرامسالا 1 قاشق چایخوریلیموترش 2 عددخامه 4 قاشق غذاخوریفلفل دلمه­ای رنگی 1 عدد
ادامه مطلب
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ
کباب کوبیده مرغ یکی از انواع کباب کوبیده است که با گوشت مرغ تهیه می شود. کباب کوبیده مرغ همانطور که از نامش مشخص است با گوشت مرغ تهیه می شود و برای کسانی که منع مصرف گوشت قرمز دارند بسیار مناسب است. در ادامه با آموزش آشپزی و طرز تهیه کباب کوبیده مرغ با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم کباب کوبیده مرغ
سینه مرغ
۵۰۰ گرم

پیاز
۲ عدد

سیر
۲ حبه

کره
۵۰ گرم

تخم گشنیز
نصف قاشق چایخوری

زعفران دم کرده
۱ قاشق غذاخوری

نمک و ا
گوشت گوساله طبعش سرد است و با طبع بچه‌ها سازگار نیست!
 
به بچه‌ها حتما گوشت گوسفند بدهید (طبع گرم) و کمک می‌کند وزن بگیرند و بنیه بدنی‌شان را تقویت می‌کند.
 
گوشت گوسفند ضد اوتیسم و ضدکم‌خونی است و خیلی زود هضم است.
 
گوشت گوسفند و بلدرچین از چاق کننده ترین نوع گوشت هستند. ضمنا ویتامینهای گروهB و ریزمغذی‌ها هنگام پختن از بافت گوشت خارج و کف می‌کنند و نباید آنرا دور ریخت.
​​​
 
مواد لازم برای تهیه کباب بختیاری :
سینه مرغ بدون استخوان :150 گرم
فیله گوساله یا گوسفند :   150 گرم
فلفل دلمه ای سبز  : 1عدد کوچک
پیاز :1عدد متوسط
زعفران دم کرده : 1 قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه :1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون یا روغن مایع :2 قاشق
سس سویا :2 قاشق سوپخوری
کره آب شده یا کره نرم شده :1قالب 25 گرمی
نمک و فلفل سیاه :به مقدار کافی


ادامه مطلب
با
آموزش کباب قفقازی در خدمت شما هستیم. برای طبخ این غذای خوشمزه می توانید
از گوشت یا مرغ خالی هم استفاده کنید ولی ما در این اموزش کباب را به صورت
میکس مرغ و گوشت قرمز تهیه می کنیم.
مواد لازم کباب قفقازی
راسته گوساله 250 گرم
سینه مرغ 250 گرم
ماست 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
فلفل دلمه ای 2 عدد
پیاز تعدادی
طرز تهیه کباب قفقازی
برای تهیه کباب قفقازی ابتدا راسته گوساله و سینه مرغ را به قطعاتی به طول 4 سانتی متر و ع
گرم
غذاها ، خوراک ها و تنقلات
آش شله قلمکار - آش شله - مرصع پلو - شیرین پلو - سبزی پلو - دم پختک - خورشت قیمه - خورشت قرمه سبزی - خورشت کرفس - خورشت فسنجان بادام - خورشت فسنجان گردو - خورشت به - خورشت هویج -  خورشت قلیه ماهی - کباب برگ گوسفند - کباب کوبیده گوسفند - کباب ترکی با گوشت بوقلمون - کوکو سبزی - کوکو تره - شامی - تاس کباب - کوفته ریزه - نخودآب - اشکنه - آب گوشت - حلیم گندم - بریانی - فلافل نخود - خوراک کدو حلوایی - سمنو - کاچی - حلوا - رنگینک - ارده با شیره ا
در قصر شاهنشاه غذاهاى مطبوع و گوارا بسیار مورد توجه بود. از جمله طعام هایى که براى پادشاه ولاش مهیا میکردند، یکى «خورش شاهى» نام داشت، که مرکب بود از گوشت گرم و گوشت سرد، و برنج فسرده، برگ معطر، و مرغان مسمن، و خبیص، و طبرزد؛ 
دیگر از طعام ها «خورش خراسانى» بود، که از گوشت کباب شده بسیخ، و گوشت پخته در دیگ، و کره و عصارات، ترکیب مى یافت؛ دیگر «خورش رومى» که گاه با شیر و شکر، و گاه با تخم مرغ و عسل، و گاه برنج با کره و شکر و شیر ساخته میشد؛
دیگر «
با
آموزش طرز تهیه کباب بناب یکی از کباب های پرطرفدار ایرانی در خدمتتان
هستیم. در ادامه با ما همراه باشید و این اموزش را از دست ندهید.
مواد لازم کباب بناب
گوشت گوسفند پر چرب یک کیلو گرم
پیاز دو عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه کباب بناب
برای
تهیه کباب بناب ابتدا پیازها را پوست بگیرید و بشورید و روی تخته آشپزخانه
با چاقو هر کدام را نصف کنید و هر نصف پیاز را ابتدا عمودی برش دهید و سپس
افقی.به این مدل برش زدن مدل نگینی میگویند.
پس از اینکه هر
✅ مواد لازم:
▫️گوشت سردست گوسفند و کمی چربی قلوه گاه یک کیلوگرم
▫️پیاز رنده شده    دو عدد متوسط
▫️زعفران آب شده غلیظ     به میزان دلخواه
▫️نمک دریا و فلفل     به مقدار لازم
▫️سویق گندم    یک و نیم قاشق غذاخوری

✍ طرز تهیه:

گوشت را خرد بکنید و  در ابتدا ظرفی را پر از آب بکنید و گوشت را داخل آن بریزید تا چندین ساعت بماند.سپس گوشت ها را  بیرون بیاورید و خوب بشورید. این کار برای خارج شدن خونابه داخل گوشت ضروری است.خوردن گوشت نشُسته موجب بیمار
مواد لازم جهت درست کردن کباب کوبیده مرغ
 پیاز ۵ عدد
مرغ چرخ کرده   ۱ کیلو
شوید   ۱و نیم قاشق غذاخوری 
نمک   ۱ قاشق غذاخوری
 فلفل  به اندازه دلخواه
جوش شیرین   ۱/۳ قاشق غذا خوری
آویشن نصف قاشق غذا خوری
مواد لازم سس کباب
کره ۱۰۰ الی ۱۵۰گرم
زعفران دم کرده  به میزان لازم

ادامه مطلب
طرز تهیه کباب لندنی
کباب لندنی
یکی از انواع کباب های کشور انگلیس است که شباهت زیادی به استیک گوشت
دارد. این کباب خوشمزه طعم بسیار خوبی دارد و توصیه می کنیم حتما آنرا برای
یک بار هم که شده امتحان کنید. در ادامه با آموزش آشپزی و طرز تهیه کباب لندنی با پورتال فارسی نو همراه باشید.
مواد لازم کباب لندنی
فیله گوساله
۱ کیلوگرم

سیر
۲ حبه

سس سویا
۱ قاشق غذاخوری

سس گوجه فرنگی
۱ قاشق غذاخوری

روغن مایع
۱ قاشق غذاخوری

نمک و انواع ادویه
به میزان کافی

طر
کباب پز تابشی اتوماتیک چیست و چگونه کار می کند
کباب پز تابشی اتوماتیک وسیله ای است برای پخت تعداد زیاد کباب بویژه کباب کوبیده و جوجه کباب در هر وعده غذایی که در رستوران ها، تالار ها و آشپز خانه های صنعتی استفاده می گردد. در کباب پز اتوماتیک پخت کباب بصورت مکانیزه انجام شده و نیاز به آشپز جهت پخت و کنترل فرایند پخت کباب نیست. در این دستگاه اپراتور دستگاه، سیخ کباب بر روی قلاب های در قسمت ورودی قرار داده و کبابپز بصورت خودکار سیخ را به داخل دست
پدر از این آدم هایی ست که همه جا دوست و آشنا دارد. توی پلدختر هم دوست داشت. قبل از ورود به شهر، بار را داخل گاراژ او مستقر کردیم و خودمان رفتیم و چرخی توی شهر زدیم.
وضعیت شهر را که خبر دارید و من چیزی نمی گویم. 
اصلا عزیز من، چه باور کنی چه نه، این ها فرعیات ماجرا اند ... بگذار من اصل مطلب را برایت بگویم . رفیق بابا برای اینکه کمی فضا را ملایم کند برایمان تعریف کرد:
شب سیزده به در با چند تا از دوستان قرار گذاشتیم که فردا بزنیم به دل کوه. یکی از رفقا که
کباب پز تابشی رومیزی سالاماندر
کباب پز تابشی رومیزی بدون دود خانگی
کباب پز تابشی رومیزی سالاماندر در رستوران، تالار، کبابی، منزل، باغ ، ویلا جهت پخت کباب بدون دود استفاده می شود.
کباب پز تابشی رومیزی سالاماندر به علت رومیزی بودن و حجم کم دستگاه در محل های دارای محدودیت جا استفاده می شود.
دستگاه کباب پز تابشی رومیزی از جنس استیل بوده ئ در ابعاد ۹۰ سانتی و ۶۰ سانتی تولید می شود.
شعله های کباب پز تابشی رومیزی از قسمت بالا با استفاده از گاز شهری
 
شامی کباب دارای منبع تغذیه جهانی سفره ایرانی هاست. با استفاده از لپه ، ترد می توانید و سالم تر می توانید از آن استفاده کنید. در این مقاله طرز امکان شامی کباب و نکاتی برای همسایان نپاشیدن در هنگام زمان پخت را با شما در میان گزارشی ارائه می دهد.

ادامه مطلب
مواد لازم برای درست کردن جوجه کباب
جوجه کباب از جمله غذاهای مجلسی خوشمزه می باشد که اصولا فقط متعلق به مراسمات و مهمانی ها نمی باشد ، طرز تهیه جوجه کباب را در ادامه برای شما مهیا نموده ایم با بخش آشپزی نمناک همراه باشید :
 
مواد لازم برای جوجه کباب

جوجه : 750 گرم الی 1 کیلو گرم

آبلیمو : 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل
 زعفران حل شده (یا پاپریکا) :مقداری

روغن زیتون :2 قاشق غذاخوری

پیاز :2 عدد

 
ادامه مطلب
طرز تهیه همبرگر
همبرگر یکی از غذاهای خوشمزه و فوری است که نامش از زبان آلمانی گرفته شده است. مواد اصلی همبرگر عبارتند از گوشت گاو و برخی چاشنی ها که این غذا به صورت ساندویچ با مخلفاتی مانند خیارشور و گوجه فرنگی سرو می شود. همبرگر را می توان به دو روش سرخ شده و کباب شده طبخ کرد.
مواد لازم برای همبرگر مخصوص
گوشت چرخ کرده با چربی 20 درصد 500 گرم
آرد سوخاری مقدار لازم
تخم مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 عدد
نمک و فلفل سیاه مقدار لازم

ادامه مطلب
 
 
غذا های مخصوص ماه رمضان (افطار)
 
 



باقلوای گوشت
 
 
 

 
 
 
 

مرغ پورتوریکو
بادمجان با سس ماست
دویماج

توپک های پنیری
سوشیر برنج
کوکوی اسفناج
افطاری ساده و مقوی

نانی برای افطار
حلیم
آش مانتی
افطاری رژیمی

کباب دیگی
استیک
بیفتک
کباب تابه ای

 کتلت آلمانی
کتلت دسته دار
کباب ترکی
کباب حسینی

رول مرغ پنیری
گیس باف فیله مرغ
گوشت و لوبیا
پیتزا سیب زمینی

لینک ما در روبیکا:
https://rubika.ir/bestfood_m
خورشت آلو اسفناج به‌صورت متداول با گوشت قرمز طبخ می‌شود. ولی آن را می‌توان با گوشت‌ سفید مانند گوشت مرغ و بوقلمون هم تهیه کرد. البته این خورشت خوش‌مزه را می‌توانید بدون گوشت و گیاهی هم درست کنید.


خورشت آلو اسفناج از خوش‌مزه‌ترین غذا‌های سنتی ایرانی‌ است که هم با مرغ و هم با گوشت پخته می‌شود. ترکیب اسفناج، آلو و گوشت، طعم این خورشت را بی‌‌نظیر می‌کند. خورشت آلو اسفناج یک گزینۀ عالی برای پذیرایی از مهمان‌ها است. این خورشت به‌ سبب و
کباب پز صنعتی
کباب پز صنعتی یا سالاماندر کشویی آسانسوری در چهار ظرفیت ۲۰، ۳۰ و ۴۰ سیخ و یک مدل رومیزی با ظرفیت ۱۲ سیخ تولید می گردد. مصرف کننده با توجه به تعداد مشتریان و فضای آشپزخانه خود می تواند، یکی از مدل های کباب پز تابشی سالاماندر را انتخاب نماید.کباب پز تابشی سالاماندر در بازار تجهیزات آشپزخانه صنعتی به نام های کباب پز تابشی آسانسوری و یا کباب پز تابشی چند منظوره نیز نام برده می شود.
مزایا کباب پز تابشی رو میزی
پخت بدون دود
پخت انواع
طرز تهیه همبرگر
همبرگر یکی از غذاهای خوشمزه و فوری است که نامش از زبان آلمانی گرفته شده است. مواد اصلی همبرگر عبارتند از گوشت گاو و برخی چاشنی ها که این غذا به صورت ساندویچ با مخلفاتی مانند خیارشور و گوجه فرنگی سرو می شود. همبرگر را می توان به دو روش سرخ شده و کباب شده طبخ کرد.
مواد لازم برای همبرگر مخصوص
گوشت چرخ کرده با چربی 20 درصد 500 گرم
آرد سوخاری مقدار لازم
تخم مرغ 1 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 عدد
نمک و فلفل سیاه مقدار لازم

ادامه مطلب

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها